• babagan kita

Ningbo Yuhui Komunikasi Peralatan Co, Ltd

diadegaké ing 1995, minangka salah sawijining pabrikan peralatan komunikasi sing misuwur ing China. Firma tenan dumunung ing kutha Cixi, cedhak karo port Ningbo lan Shanghai.

Ing Saiki, luwih saka 100 karyawan sing makarya ing perusahaan lan puluhan teknik canggih digunakake. 80% Produk digawe kanthi mekanisme lan 6000 meter persegi departemen produksi. Minangka perusahaan sertifikasi ISO9001: 2000 20% anggota staf kalebu departemen R&D, 50% kanggo produksi, 20% kanggo marketing, lan 10% kanggo manajemen perusahaan. Ing organisasi bisnis sing ketat iki, kita nggawe sales taunan USD5000.000 kanthi tetep.